Persoonlijk advies of afspraak maken

Persoonlijk advies of afspraak maken

24Beauty Vision is gevestigd in het mooie Ouddorp vlak bij het strand. Een heerlijke omgeving voor een ontspannen bezoek aan onze salon. Iedere maandag, dinsdag en woensdag staan wij voor je klaar om in alle rust jouw behandeling te geven. Voor het maken van afspraken of persoonlijk advies zijn wij iedere werkdag bereikbaar. 


Om een behandeling in volledige rust te laten verlopen, nemen wij gedurende de behandeling de telefoon niet op. Het kan dus zijn, dat als je voor een afspraak belt, wij een behandeling geven en niet kunnen opnemen. Als je onze voicemail inspreekt, een What's App bericht stuurt of het Contactformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

CONTACTFORMULIER


Informatie

SCHOONHEIDSSALON 24BEAUTY VISION BV
Kelderweg 17 

3253 TC Ouddorp


  • De schoonheidssalon ligt op een mooie, rustige locatie.
  • De ingang is in het achterste gedeelte van het bijgebouw.
  • Er is voldoende parkeerruimte en je kunt gratis parkeren..
  • De schoonheidssalon is rolstoel toegankelijk.
  • Pinnen is mogelijk.
  • Exclusief voor dames.

OPENINGSTIJDEN


Maandag

9.00 tot 16.00 uur

Dinsdag 

9.00 tot 16.00 uur

Woensdag

9.00 tot 16.00 uur

Route

Even voorstellen...

Ik ben Patricia Honders. Sinds 1989 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heb daarnaast talloze cursussen gevolgd. De eerste 10 jaar ben ik werkzaam geweest bij City Beauty Center ‘d Orchidee in Spijkenisse en daarna heb ik 12 jaar met veel plezier gewerkt bij Schoonheidssalon Ouddorp.


Sinds 2011 woon ik aan de Kelderweg in Ouddorp en daar heb ik mijn droom uit laten komen om een mooie schoonheidssalon te starten, waar ik in alle rust kan werken en al mijn ideeën kan realiseren. In de afgelopen jaren heb ik een fijne vaste klantenkring opgebouwd.


Met mijn ervaring en liefde voor het vak, wil ik je graag de beste behandelingen geven. Daarom werk ik met natuurlijke en pure producten. Persoonlijke aandacht en tijd voor iedere cliënt, zijn mijn uitgangspunten. Dat betekent voor jou even geen stress, rustig de tijd nemen voor jezelf, waardoor je je helemaal kunt ontspannen en genieten van je behandeling.


Gedurende de meeste behandelingen worden de werkstoffen in gemasseerd. Ik blijf bij je, waardoor je in je ontspanning kunt blijven en de behandeling niet wordt onderbroken. Zo zorg ik ervoor dat jouw behandeling een pure beleving wordt!


Ik hoop je snel (weer) te mogen ontvangen in mijn schoonheidssalon 24Beauty Vision.

"Beauty Vision is een salon waar ik mij echt op mijn gemak voel en als herboren vandaan kom. Mijn huid en ik knappen enorm op van de professionele behandelingen en de persoonlijke benadering van Patricia. De rust die uitgaat van de behandelingen neem ik mee naar huis zodat ik altijd nog even kan nagenieten. Heerlijk!"
CYNTHIA -

Blijf op de hoogte van al onze tips, nieuwtjes en acties en volg ons op Facebook&Instagram!